Tóth Vera & Pauli Zoltán

Verával több éve tartó együttműködésünk volt az Ékszerpalota ARYON ékszerek arcaként, így közelről ismertük már őt.

Titkon reméltük, hogy ha eljön a nagy nap, hozzánk fognak fordulni a gyűrűik elkészítésével.

Végtelenül örültünk, amikor ez így történt, és Veráék

Ékszerpalota karikagyűrűkkel pecsételték meg örök szerelmüket és fogadalmukat.

Szeretnénk bemutatni a gyűrűiket, biztosan kíváncsiak vagytok rá, hogy milyen paraméterek szerint választottak.

(A képek felhasználása nem megengedett!)

A gyűrűk

Vera és Zoli egy hétköznap délután jöttek el az Esküvőpalotába, ahol az Ékszerpalota kínálata, több mint 800-féle karikagyűrűmodell várta őket. Ezek a modellek még tovább perszonalizálhatók és igény szerint akár teljesen egyedi gyűrűket is tervezünk, készítünk saját ötvösműhelyünkben.

♡ Vera

határozott elképzeléssel nyúlt a bandringek felé, mindenképpen egy vékony gyűrűt szeretett volna, melyet kényelmesen viselhet az eljegyzési gyűrűje mellett, ami történetesen szintén egy Ékszerpalota modell (BRK-145 🙂  A választása egy half eternity gyűrűre (félig köves bandring) esett, fehér arany színben, amely 14K aranyból készült és 0.03ct G/VS gyémántokkal van foglalva. 

A bandringek általában körbeköves vagy félig köves gyűrűk, egysoros vagy többsoros kivitelben készülnek és nagyon népszerű a hölgyek körében, mert hordhatók önálló karikagyűrűként, hobbi gyűrűként, kiegészítő gyűrűként karikagyűrű mellé és szépen illeszthető eljegyzési gyűrűhöz is.

♡ Zoli

gyűrűjének megtalálásában kollégáink segítettek. Választása egy letisztult, klasszikus gyűrűre esett, melynek férfiasságát a szélessége, anyagvastagsága és sík profilja adja. A klasszikusságát moderné teszi a gyűrű két szélének “lecsapása”. 

A karikagyűrűválasztásban mostanában egyre nagyobb szerepet kap a párok tagjainak egyénisége, stílusa, napi rutinja és ízlése, nem ragaszkodnak teljesen egyforma gyűrűhöz, ami teljesen érthető, hiszen

Egy különböző karikagyűrűpár is alkothat olyan csodásan tökéletes egységet, mint a házasságban is a két külön személyiségű, de összeillő ember.

♡♡♡

Szeretettel gratulálunk!