Kapás Boglárka és Telegdy Ádám

Megmutatjuk a csodás menyasszonyi ruhákat, Bogi extravagáns menyecske ruháját, Ádám méretre készített vőlegény öltönyét – és a karikagyűrűiket is. Büszkék vagyunk rá, hogy hozzájárulhattuk a gyönyörű esküvőjükhöz, boldog, hosszú, egészséges, szerelmes életet kívánunk nekik!

A képek felhasználása, letöltése, másolása nem engedélyezett!

„A” menyasszonyi ruha

Esküvőpalota Bridal Collection

Gyönyörű sellő fazonú düsesz ruha, amelynek éke a vállrész kialakítása,amely hihetetlen eleganciát ad a viselőjének.

A ruha különlegessége, hogy egy elől szétnyíló plusz szoknyarészt hatalmas uszállyal fel lehet gombolni a ruha tetejére,így a szertartásokon valamint a kreatív fotózáson egy még látványosabb nagy szoknyás ruhát kapunk, viszont a vacsorához és az ezt követő lagzira ha levesszük, egy légiesen könnyed, kifinomultan nőies sellőfazonú ruhában tudjuk az éjszakát végig bulizni.

Bogi ezt a ruhát a szertartáson és a fotózásokon viselte, csodálatosan kiemelte alakját és a finom személyiségét.

Ilyen és ehhez hasonló csodás darabokat találtok az Esküvőpalota menyasszonyi ruha kollekciójában:) Szeretettel várunk minden kedves menyasszonyt.

 

Átöltözős menyasszonyi ruha

Esküvőpalota Bridal Collection

Az arany árnyalatban megcsillanó ruha derékban elvágott, lefelé bővülő romantikus vintage fazon, vállrészre omló pici fodorrésszel, melynek hatására nagyon szép nőies homokóra formát ad viselőjének, kiemelve a derék vonalat.

A ruha nagyon könnyed, finoman aranyló légies megjelenésű, egyszerre elegáns, de picit frivol – szerintünk a Nagy Gatsby filmben is korhű viselet lenne:)

Bogi bőrszínéhez, az esküvő hangulatához, Ádám öltönyéhez és természetesen a bulizáshoz is tökéletes választás volt!

Ilyen és ehhez hasonló csodás darabokat találtok az Esküvőpalota menyasszonyi ruha kollekciójában:) Szeretettel várunk minden kedves menyasszonyt.

Menyecske ruha

Esküvőpalota egyedi ruhakészítés, Pakai Erika

Az Esküvőpalota aranykezű varrónőjének, Pakai Erika keze munkáját dícséri Bogi menyecske ruhája, amelynek készítése közös ötletelésből és anyagválasztással indult.

A menyecske ruha egy mályvás-lilás, áttetsző tüllre hímzett, 3d virágos, gyöngyökkel, strasszkövekkel és tollakkal díszített meseszép anyag. Alsó rétegnek egy világos rózsaszín bélelést tettem, ezáltal emelve ki méginkább az anyag mintáját és színét. A felső rész halcsontokkal és beépített szivaccsal teszi lehetővé, hogy melltartó nélkül is tökéletesen álljon, s szépen nyitott legyen a teljes hátrész.” – Pakai Erika

Erika szeretettel vár az Esküvőpalota emeletén – egyedi menyasszonyi, menyecske, koszorúslány ruha, örömanya és egyéb alkalmi ruházatot készít gyönyörűen – hozott kép alapján is..

Ádám öltönye

Esküvőpalota öltönykészítés méretre

Sötétzöld háromrészes öltönyt szeretett volna Ádám, amely tökéletes összhangot alkotott az esküvő színeivel (greenery) és Ádám személyiségével is. A testmagassága miatt konfekció öltönyt nehezen találtunk volna számára – ezért a méretre készítés mellett döntöttünk. Szerintem senki sem bánta meg, luxus minőségű öltözék készült, mely az esküvő után is bátran viselhető alkalmakkor.

Az Esküvőpalota vőlegény részlege háromféle konfekció öltöny kollekcióval és kiegészítőkkel és méretre készített öltönyökkel vár minden házasulandót:) és hogy az idő kellemesebben teljen a vőlegény-részlegen üzemel a férfiváró, ahol autószimulátor és masszázsfotel is segíthet enyhíteni a fáradalmakat :))

 

A gyűrűk

Ékszerpalota karikagyűrűk & eljegyzési gyűrűk

Az eljegyzési gyűrűről már írtunk, Ádám egy rozé arany, gyémánt köves eljegyzési gyűrűt választott Boginak, a pontos modell, ha esetleg szeretnétek rá hivatkozni –  a BRK145:)

Karikagyűrűt már természetesen ketten jöttek választani, Ádám egy klasszikus 5mm-es, domború arany karikagyűrűt, Bogi egy szintén rozé arany körbeköves, csillogó gyémántokkal foglalt gyűrűbe szeretett bele, ami az eljegyzési gyűrűje mellett hordva is kényelmes viselet. Az Ékszerpalota örök garanciája mindegyik gyűrűjükre érvényes.

Az Ékszerpalota az Esküvőpalota földszintjén szeretettel vár Benneteket!

Örömanya ruhák

Esküvőpalota egyedi ruhakészítés, Pakai Erika

Pakai Erika az Esküvőpalota varrónője készítette Bogi Édesanyjának „örömanya” ruháit is, amely szintén közös megbeszélésekkel és az anyagok kiválasztásával kezdődött.

Elsőként a világoskék alkalmi szett:
„Ez az örömanya komplé, akár egy királynő ruhatárából is származhatna. Rendkívül letisztult vonalvezetésű, testalkatot követő, ujjatlan ruha, és egy 3/4-es ujjú kabát, ami a ruhával megegyező hosszúságú. A ruha enyhén rugalmas pamutszatén anyagból, a kabát pedig egy testes, gyönyörűen kidolgozott csipkéből készült, aminek a nyaka és eleje a ruha anyagával lett körbe díszítve. A csipke szépséges bordür része a kabát alját és ujját díszíti.

A lakodalmi átöltőzős örömanya ruha különleges anyagból készült, ami egy áttetsző tüllre hímzett és strasszkövekkel díszített türkiz anyag, ami alá egy világos szürke pamutszatén bélelés került, ezáltal emelve ki tökéletesen az felső anyag mintáját. A ruha különlegessége maga az anyag mintája, ami lehetőséget adott egyfajta játékra. Egy pontból pávatollszerűen szétívelő minta, ha a megfelelő pontra van helyezve a testre – jelen esetben a deréktájra – optikailag karcsúsító hatása van, ezáltal is tökéletesítve a homokóra testalkatot.

Még az esküvő előtt…

Már nem titok, hogy 2022-ben összeházasodtok és ehhez időben el kell kezdeni a készülődést,  miért választottátok az Esküvőpalotát?

Ádám itt vette a gyűrűt (az Ékszerpalotában) és egyből nagyon megtetszett a hely nekem is, amikor először mentem be méretigazításra.

Volt elképzelésed már a menyasszonyi ruháról?

Már régóta nézegettem esküvői ruhákat, úgyhogy nagyjából megvolt az elképzelés, hogy milyen fazont keresek. Természetesen nagyon sok hasonló ruhát találtam itt, úgyhogy nem lesz könnyű a választás!

Milyen stílus áll hozzád közel?

Szerintem hozzám talán a letisztult illik a legjobban, de nagyon szeretem a hercegnős ruhákat is. De a lényeg majd úgyis az lesz, hogy ha felpróbálom őket, melyikben érzem magam a legjobban!

Mikor lesz a nagy napotok?

Jövő év augusztusában tervezzük tartani az esküvőt.

Milyen esküvőt szeretnétek, milyen témában gondolkoztok, klasszikus esküvő, vidéki lagzi, vagy valamilyen teljesen egyedi?

Igazából mi egy klasszikus esküvőt szeretnénk, de a lényege szeretném, ha az lenne, hogy mindenki érezze nagyon jól magát. Hiszen végtére is, ez egy nagy családi buli lesz, ahol mindenki a szeretteivel lehet és elengedheti magát.

Milyen zene fog biztosan megszólalni a táncparketten?  

Szeretünk táncolni és elég széles skálán mozog a zenei ízlésünk, úgyhogy valószínűleg sok fele-fajta zene meg fog szólalni az este alatt! (Ádám egyébként ragaszkodik hozzá, hogy minél több hazai mulatós zene szóljon:))

Milyen tapasztalataitok vannak az Esküvőpalotában, milyen szolgáltatásokat fogtok biztosan igénybe venni?

Nagyon jól éreztük magunkat, mindig mindenki nagyon kedves volt velünk, amit szeretnénk még egyszer megköszönni.
Most már biztosan innen lesz a ruhánk – nekem kétféle menyasszonyi és a menyecske ruha is – Ádámnak a teljes vőlegény ruházat – öltöny, az esküvői torta és a karikagyűrűk is!:)

 

A képek felhasználása, lementése, megosztása nem engedélyezett.