rapidrandi az Esküvőpalotában

– tapasztald meg Te is az élő randizás élményét!

Álmodozunk, vágyakozunk, idealizálunk. De a szerelem csak szerelem. Nincsen megírt recept. Milliónyi féle szerelmünk lehet életünk során, és ettől annyira különleges ez az érzés. Most randira hívunk lehetőséget biztosítva arra, hogy megéld és megengedd magadnak ezt a csodás érzést!

Rapidrandi leírása: 
Résztvevők: 12 hölgy és 12 férfi az adott korosztályban (minimum 8-8 fő)

Mit tartalmaz a jegy?
-Részvételt a RapidRandin
-1 db Welcome Drink-et (1 pohár pezsgő, narancslé vagy ásványvíz)

Hagyományos RapidRandi est: 12 asztal, melyeknél ülnek a hölgyek, a férfiak 5 pedig percenként ülnek át másik asztalhoz, így a rendelkezésre álló idő alatt van lehetőségetek egymást kicsit megismerni, megszerezni az első benyomásokat:) A kapott szerelem-útlevélen bejelölöd, hogy a lehetséges partner szimpatikus vagy sem, és a randik végén, amikor már mindenkivel beszéltél, leadod nekünk ezt a kitöltött lapot.

Kedves eseménykoordinátor vezeti az estét, jó hangulattal, exkluzív környezetben várunk benneteket, ahol minden adott, hogy kölcsönös szimpátia esetén akár több match-ed is legyen!

Dresscode: laza elegáns – gyere úgy, ahogy egy randira mennél!

Az eddigi rendezvények a visszajelzések szerint nagyon sikeresek, az eddig rapidrandi eseményeinken közel 30 párnak gratulálhattunk már. Színvonalas, belvárosi környezet, kiváló megközelíthetőség – szeretettel várunk Téged is!

// Időpontok:

Folyamatosan indulnak a rapidrandik, havonta kétszer különböző korosztályokban!

Rapidrandi Várólista

Ha lemaradtál az eseményről, érdemes feliratkozni várólistánkra, hogy elsőként értesülj az új randikról. Ha felszabadul egy hely, vagy kedvezményes részvételi lehetőség adódik - a listán lévőket értesítjük!