+ WhatsApp: +36 70 555 6685 💗 1054 Budapest, Báthory utca 4. info@eskuvopalota.hu

Agárdi Szilvia és Czerődi Gergő

Szilviben és Gergőben egy olyan kedves és nagyszerű párt ismertünk meg, akikkel különleges élmény volt az esküvői öltözetetek és a gyűrűk kiválasztása.

Végtelen harmónia van köztük, Gergő Szilvi szeme is, ahogy ők nevetve sokszor mondták, így például a menyecske ruha színének eldöntésében Gergő kapott nagyobb szerepet, míg Szilvi a kényelmességet helyezte előtérben például a menyasszonyi cipőnél és a gyűrűnél is.  

választásaik

– Erdőzöld 5 részes Manzetti esküvői öltöny, hozzáillő barna bőr cipővel

– G. Westerleigh menyasszonyi cipő és menyasszonyi tornacipő

– Ékszerpalota 14K arany karikagyűrűpár

– Esküvőpalota menyecske ruha, piros színben

(A képek felhasználása nem megengedett!)

A gyűrűk

Szilvi és Gergő az Ékszerpalota több, mint 800-féle kínálatából választotta ki a tökéletes karikagyűrűpárt. Ezek a modellek még tovább perszonalizálhatók és igény szerint akár teljesen egyedi gyűrűket is tervezünk, készítünk saját ötvösműhelyünkben.

Klasszikus stílusú, 14K arany karikagyűrűpár, sárga arany színben, 5 mm-es szélességgel, komfort fit belső kialakítással a tökéletes kényelem miatt. Szilvi gyűrűrűjében 8 db gyémánt kővel. 

Az öltöny

A természetközeli esküvőhöz színeiben a bézs és a zöld öltöny volt a kiindulópont – bár Gergőnek a bézs is nagyon-nagyon jól állt, végül a zöld mellett döntöttek. Gergő valóban herceg volt fehér lovon, látszik a képeken, hogy az öltöny kényelmes viselet az esküvő teljes időtartalmára és lovas fotózásra is!:) 

5 részes Manzetti Significo 2023 extra slim fit erdőzöld esküvői öltöny: nadrág-mellény, francia nyakkendő, zakó, díszzsebkendő.
88% gyapjú, 8% poliamid, 4% elasztán

A cipők

Szilvi menyasszonyi ruhájához a G. Westerleigh Clara modelljét választotta, egy kézzel készített, exkluzív szatén menyasszonyi cipőt, mely a zselés belső kialakítása miatt nemcsak kényelmes, de klasszikusan elegáns is. Sarokmagasság 6.8 cm. A kényelmesség jegyében a pótcipőnek és éjfél után a menyecske ruhához bulizós cipőnek pedig a Nicki modellre esett választása, amely egy igazán különleges kidolgozású, kézzel készített exkluzív menyasszonyi tornacipő. A törtfehér csipbeborítás alatt gyönyörűen csillogó anyag található, a puha zselés talpbetét, a bőr talpbélés és a szivacsos, bélelt belső teszik kényelmes viseletté. 

Gergő az erdőzöld öltönyéhez a Mazetti borjúbőr alkalmi cipőjét próbálta fel és egyből beleszeretett. Elegáns fűzős félcipő, konyakbarna színben, csúszásgátlós gumi talppal.

A menyecske ruha

Legyen egyszerű, de még különleges – ez volt Szilvi kérése, és többféle ruhát is felpróbált, végül két ruha maradt versenyben, egy királykék és ez a piros selyem-muszlin könnyű esésű,  egyedi stílusú, vállpántos alkalmi ruha. Gergő és a kollégák segítségével a piros nyert, hiszen Szilvi ebben a színben ragyogott a legjobban.

Szeretettel gratulálunk!