+ WhatsApp: +36 70 555 6685 💗 1054 Budapest, Báthory utca 4. info@eskuvopalota.hu

Ilyen volt a Valentin játék Balázsékkal az Esküvőpalotában 2023-ben

A nyertes párnak gratulálunk! Nóri & Ricsi !🤵‍♂️👰‍♀️

A győztes pár boldogan mosolyog a Rádió1 stúdiójában, ahova Ricsi ért vissza először és sikeresen el is találta menyasszonya ízlését a karikagyűrű választás során 🙂 A nyereményük:  egy csodás esküvő az Esküvőpalotában dekorációval, menyasszonyi ruhával, öltöny a vőlegény részére és egy 14 karátos karikagyűrű pár, valamint nászút 5 csillagos hotelben, McLaren sportautóval a Meglepkék jóvoltából.

Az esküvő időpontjáról hamarosan beszámolunk:)

 

Idén is elkezdődött a valentin-napi játék!!! 🙂 Már lehet jelentkezni! 

 Jelentkezz a valentin@radio1.hu email címen, írd meg szerelmetek történetét, készíts videót hogyan képzeled el a nagy pillanatot, hogyan kérnéd meg a kedvesed kezét?!

 Balázsék a legkreatívabb vagy legviccesebb videót beküldők közül kiválasztják azt az 5 szerencsést, aki élő adásban kérheti meg a párja kezét!

És ha igent mond? A Rádió 1 hallgatói szavaznak, hogy melyik két pár vehet részt a Balázsék Valentin-napi próbáján, február 14-én az Esküvőpalotában, ahol megszerezhetik az esküvőhöz szükséges legfontosabb kellékeket.

A győztes pár fődíja egy esküvő, az Esküvőpalotában dekorációval, egy menyasszonyi ruha, öltöny a vőlegény részére és egy 14 karátos karikagyűrű pár az Esküvőpalota jóvoltából, valamint nászút 5 csillagos hotelben, McLaren sportautóval a Meglepkék jóvoltából.

A 2. helyezett díja pedig egy ékszerszett az Esküvőpalota jóvoltából és egy 100 ezer forint értékű élményajándék a Meglepkék csapatától.

Ilyen volt a Valentin napi esküvő Balázsékkal az Esküvőpalotában 2022-ben

Nézzétek vissza az esküvő vicces és megható pillanatait:

és a hangulat a fotókon!laughing

Lakodalom lesz a mi utcánkban!

🧖‍♀️🧖‍♂️🍰💒😋

Valentin napon egy álomesküvő keretében, Balázsék élő műsorában az Esküvőpalotában összeházasodik a nyertes pár Emi és Kazy!

Egy picit átalakulunk stúdióvá is, hiszen Balázsék reggeli műsora beköltözik erre az egy napra hozzánk 😍
Az esküvőre igazi anyakönyvvezető érkezik és az Esküvőpalota házasságkötő teremként lufikkal, gyönyörű dekorációval igazi esküvői helyszín lesz.

Kövessétek az eseményt élőben a Rádió1-en, vagy nézzétek a live streamet!

Ahogy Balázsékat ismerjük – őrült esküvőre és meglepetésekre is számíthattok 🤩
 

A mi ajándékunk a párnak egy gyönyörű menyasszonyi ruha, vőlegény öltöny (méretre igazítva), az arany karikagyűrűk (Ékszerpalota), a szertartás dekoráció, a nászutat a Dunakanyarban pedig a Meglepkék biztosítja. Az álomesküvő költségeit a Rádió1-gyel közösen az Esküvőpalota és a Meglepkék állja.

 

Menyasszonyi ékszerekek a nagy napon: Ékszerpalota