Örülünk, hogy itt vagytok!

 

Megtiszteltetésnek érezzük, hogy partnerünk, a Shery Szalon bennünket ajánlott és reméljük, hogy hozzájuk méltó színvonalú szolgáltatásokkal és termékekkel tudunk nektek segíteni az esküvőszervezésben.  Fogadjátok szeretettel az ajándékkártyát, melyet most elküldhettek magatoknak e-mailben és ha eljöttök hozzánk, beválthatjátok ajándékaink egyikére. 

 

Küldd el magadnak e-mailben a kedvezménykupont, utána csak telefonon mutasd be vásárláskor. Szeretettel várunk!

Mindannyian kislány korunk óta a tökéletes esküvőről álmodozunk, és biztosan az is lesz életed legszebb napja. Na de mi van a sokszor évekig tartó készülődéssel? Mindenképp feszültséggel, problémákkal és buktatókkal kell ennek az időszaknak eltelnie? Szerintünk nem!

Az Esküvőpalotánál azért dolgozunk, hogy az esküvői készülődés egyenesen élmény legyen.

 

Kik vagyunk?

Egy 800 nm-es üzlet-bemutatóterem a Parlament mellett, ami azért jött létre, hogy a hozzátok hasonló pároknak az eljegyzési gyűrűtől kezdve akár az egész esküvő lebonyolításáig minden egy helyen megtalálható, elintézhető legyen.

Mit találtok nálunk?

– Kényelmes, tágas esküvői ruha próbatermeinkben akár 4-5 barátnővel is kényelmesen elfértek, és a menyasszonyi ruhákon kívül menyecske, koszorúslány, és örömanya ruhákban is tudunk segíteni

– Magyarország egyik legnagyobb karikagyűrű, eljegyzési gyűrű és esküvői ékszer kínálatából tudtok választani, vagy teljesen egyedi ékszer készítésében is tudunk segíteni

– Dekoros partnereink által összeállított dekor bemutatót nézhettek

– Míg Te elveszel barátnőiddel a ruha szalonban, párod hosszútávú túléléséhez mindent megtalál a férfiváróban. (kényelmes fotel, auto szimulátor, telefontöltő, és nem mellesleg egy öltönyszalon is…:)

– Esküvői szolgáltatások teljes körét: olyan kipróbált, megbízható esküvői szolgáltatókat, akikre bátran rábízhatjátok magatokat és az esküvőtöket

– A helyszín választásban VR szemüveges helyszínbejárással tudunk segíteni (egyenlőre tesztüzemben, de már kipróbálható)

Mi a küldetésünk?

Szívügyünk, hogy az esküvői készülődés stresszmentes, örömteli legyen: ne arra gondoljatok majd vissza esküvő után, hogy szép volt, jó volt, na de még egyszer már nem vágnék bele. Én is és minden kollégám ezért dolgozunk, hogy nyugodtan ránk bízhassátok magatokat, akár csak egy ruhapróba, vagy az összes szolgáltató kiválasztásában, vagy az egész esküvő teljes megszervezésében is – minden esetben ugyanolyan kedvességgel és odafigyeléssel leszünk segítségedre.

Gyertek el hozzánk egy személyes, esküvői tanácsadásra!

Egyik kedvenc Partnerünkre, a Shery Szalonra való tekintettel a személyes tanácsadás díja 20.000,-Ft helyett díjmentes, használjátok időpontfoglaláskor a 100GU kuponkódot.
A tanácsadás alkalmával egy kollégánk leül veletek, végigveszitek hol álltok az esküvőszervezésben és segít ajánlani hiányzó szolgáltatókat, van lehetőség ruhát próbálni stb. Mindezt a Parlament szomszédságában, exkluzív üzletünkben – egy kávé, üdítő vagy pezsgő mellett.

Ha csak körbenéznétek, gyertek bátran nyitvatartási időben bármikor, szeretettel várunk!

Néhány kedves vélemény rólunk

[dsm_image_carousel gallery_ids=”9870,10402,9871,9872,9873,10401,10403″ slide_to_show=”1″ _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” width=”70%” width_tablet=”70%” width_phone=”100%” width_last_edited=”on|phone” box_shadow_style=”preset3″ global_colors_info=”{}”][/dsm_image_carousel]

Reméljük, hogy hamarosan találkozunk, szeretettel várunk üzletünkben – és ha bármiben tudunk segíteni, keressetek bátran!

8 + 4 =

Horváth Emese
projekt menedzser

Esküvőpalota / info@eskuvopalota.hu / +36 70 555 6685