+ WhatsApp: +36 70 555 6685 💗 1054 Budapest, Báthory utca 4. info@eskuvopalota.hu

CSŐKE BEA – BE ATTRACTIVE EGYEDI RUHATERVEZÉS

BEMUTATKOZÓ

Gyerekkoromban azt mondták aranyból vannak az ujjaim, már általános iskolában tudtam ruhákat készíteni magamnak. Ha én nem is lettem királylány, másokat azért képes vagyok azzá változtatni.

A ruhák a megrendelők méretire készülnek, így az egyes alkatok előnyei kiemelhetőek, vagy éppen hibái, hiányosságai korrigálhatóak. A tervezés után egy árszámoló programmal az ár előre számolható, illetve lehetőség van arra, hogy akár az anyagválasztás vagy éppen a fazon minimális változtatása objektíven befolyásolja az árak alakulását. A ruha készülése pedig előre megbeszélt ütemezés szerint történik.

A ruhák egyedi tervek alapján készülnek a megrendelők igényeire és méreteire szabva. A tervezést a „szárnyaló művész” és a „földhözragadt mérnök” kettőssége alakítja, így a modellek hordhatósága alapvető szempont, ahogy a precíz, minőségi kivitelezés is. A megrendelőkkel meghitt, bizalmas kapcsolat alakul ki a próbák során.

ELÉRHETŐSÉG

SZENTPÉTERINÉ CSŐKE BEÁTA

E-mail:
info@beattractive.hu

Telefon:
+36702069292

Weboldal:
www.beattractive.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

Egyéni elképzelések alapján, menyasszonyi ruha tervezése és elkészítése a megrendelő testalkatának megfelelően. A szolgáltatást Budapesten a XI. kerületi stúdióban végzem.

Mottóm:

Hiszem, hogy egy jól megtervezett ruha, hozzáértő kivitelezéssel, bárkivel csodát tehet. A BE Attractive márkanévnek kettős üzenete van. Egyrészről szeretném, hogy aki viseli az általam tervezett ruhákat, még vonzóbb és csinosabb legyen, másrészről szerettem volna, hogy saját nevem is megjelenjen a márkanévben, ugyanis a Beáta boldogot jelent. Úgy gondolom, hogy a boldogság talán az egyik legszebb dolog, amit kívánhatunk a másiknak. Én pedig szeretném boldog és elégedett emberekkel körülvenni magam, miközben rólam is elmondható, hogy boldog vagyok, mert azon kevesek közé tartozom, akik nem csak álmodni tudják a szépet, hanem képesek rá, hogy meg is valósítsák azt.

ÁRAK

Az árak az egyéni tervezés, fazon és anyagválasztás alapján minden ruhánál másként alakulnak, viszont ez előre kalkulálható egy árszámoló programmal. Általában 200000-450000 Ft között készülnek a ruhák anyaggal.

AJÁNDÉK, KEDVEZÉNY

Az utolsó ruhapróba profi fotón történő megörökítése méltó lezárása a ruhapróbák meghitt folyamatának. Így a menyasszony egy utómunkázott képet kap a ruha elkészültével emlékbe nagy felbontásban, ami gyakran az esküvői albumba is bekerül.

 

Hiszem, hogy egy jól megtervezett ruha, hozzáértő kivitelezéssel, bárkivel csodát tehet.

ÉRDEKLŐDÉS