Krumesz Marianna – Szertartásvezető

A Nagy Napig végig fogom a kezeteket és bármiben a segítségetekre leszek. Rugalmasan kezelem bármiféle változásról is legyen szó. Nincsenek meglepetések a szertartáson, mert mindent a megbeszéltek szerint vezetek le. Az esküvőimen érzelmi hullámvasúton megyünk végig: nevetünk, sírunk, sírva nevetünk. Egyszóval meséssé varázsolom az egyszeri és megismételhetetlen Nagy Napotokat.

BEMUTATKOZÓ

Szertartásvezetőként értetek dolgozom, hogy életetek legcsodálatosabb napja, olyan legyen amit megálmodtatok magatoknak és ehhez szívből a legjobb tudásomat adom nektek, hogy részese legyek az egyszeri és megismételhetetlen pillanatotoknak.

Pályám elején pedagógusként, a kisgyermekek között óvónőként dolgoztam, majd később az élet átsodort az ékszer világába.

Egy karikagyűrű szalonban teljesedett ki a munkám ahol megszámlálhatatlan párnak segitettem a döntésükben a gyűrű kiválasztásánál az egyedi igényeik figyelembevételével együtt. Elsősorban a pároknak köszönhetem azt , hogy nem egyszer elhangzott az a mondat Tőlük, hogy „nekik ilyen anyakönyvezető kellene”- mint én. Ekkor jutott eszembe az a David Brooks idézet:” A hivatást nem választja az ember, a szóban is benne van, hogy minket hívnak”

Így tettem én is eleget a hívásnak, hogy hivatalos formáját megadva ennek a gyönyörű hivatásnak, okleveles szertartásvezető lettem.

Először családon belül,majd baráti körben és ismerősök felkérésére vezettem szertartásokat. Számtalan esküvővel a hátam mögött büszkén mondhatom, hogy a szertartások után az az igazi elismerés amikor a párokon kívül a násznép is oda jön gratulálni, hogy ilyen csodás szertartást még nem láttak. Azt gondolom és vallom, hogy valamihez adni magam csak szívvel lélekkel lehet, igy teszem ezt én magam is.

Számomra nincs lehetetlen. Benne van a nevemben, hogy szolgáltató vagyok:- a párt szolgálom, hogy amit elképzeltetek a Nagy Napotokkal kapcsolatosan azt meg is valósítom. Mindent elkövetek azért, hogy életetek legszebb napját ne csak túléljétek, hanem minden pillanatát át és megéljétek. Rólatok és nektek fog szólni az egész szertartás, alkalmazkodva a Ti stílusjegyeitekhez.

ELÉRHETŐSÉG

SZOLGÁLTATÁSOK

Esküvői szertartásvezetés magyar nyelven: az év minden napján, bárhol és bármikor korlátozások és sablonok nélkül.

Számos esküvővel a hátam mögött rengeteg ötlettel tudom szinesíteni a Ti esküvőtöket.

Névadó: Nem minden szülőnek áll módjában megkeresztelni gyermekét- ennek több akadálya is lehet. Ilyen esetben van a gyermek érkezésének ünnepélyes köszöntésére, návadói szertartás megtartására.

Házassági évfordulók: a kerek házassági évfordulókon megerősítjük az anyakönyvvezető előtt tett fogadalmakat, amikor a párok újra átélik régi esküvői szertartásukat, gyermekeik, unokáik, szeretteik körében.

Esküvői szertartást az ország bármely területén vállalok.

ÁRAK

Esküvői szertartásvezetés magyar nyelven:
110.000 Ft

Névadó:
50.000 Ft

Házassági évforduló:
110.000 Ft

AJÁNDÉK, KEDVEZMÉNY az esküvőpalota párjainak

Az én ajándékom a számotokra készített emléklap, melyet az igenek kimondása után alá is írtok, és a szertartás végén egy rólatok készült papíralapú fotó, mint friss házasok. Életetek első fotója ifjú házasként.

„”Az esküvő egy olyan pillanat amikor a szerelmesek nyilvánosan választják egymást, és fogadalmat tesznek arra, hogy kitartanak egymás mellet bármi is történjék. Ez a fogadalom nem csak szavakban foglalja össze az elköteleződést, hanem a szívük mélyén is.”