+ WhatsApp: +36 70 555 6685 💗 1054 Budapest, Báthory utca 4. info@eskuvopalota.hu

klubzene dj & ceremóniamester szolgáltatások

BEMUTATKOZÓ

A KlubZene és ami mögötte van…

Sokak számára a klubzene szó egyenértékű az éjszakai klubok számára készült elektronikus zenei műfajok széles skálájával. Számunkra viszont jól összefoglalja mindazt, amivel foglalkozunk. Zene, szórakoztatás, jó hangulat. Az élet számos területén foglalkozunk a zenével, a zenéhez kapcsolódó eszközökkel és olyan szolgáltatásokkal, amelyeknek a legfontosabb eleme a zene. Mert a jó zene meghatározza a hangulatot és az érzelmeket. 

Széles zenei repertoárral állunk a DJ pult mögött és igyekszünk minden kérésnek eleget tenni. De mindent csak a maga helyén és idejében. Segítjük a többi szolgáltató munkáját, kezeljük a hang-és fénytechnikát, figyeljük a résztvevők reakcióját, hogy a hangulatot folyamatosan fenntartsuk.

Magabiztosan vezetünk végig egy esküvőt mint Ceremóniamester, hiszen ez irányú képesítéssel is rendelkezünk. Nem helyezzük magunkat középpontba, nem játszatunk feleslegesen játékokat és nem állítjuk meg a legnagyobb bulit csak azért, hogy a forgatókönyvben megtervezett program következzen. Egy esküvő alkalmával elsősorban a pár kéréseit vesszük figyelembe folyamatosan szem előtt tartva, hogy a násznép legalább olyan fontos szerepet játszik a „Nagy Nap” tökéletességében. Tapasztalataink alapján segítjük a párokat abban, hogy valóban megéljék életük egyik legfontosabb napját.

Dolgozunk más szolgáltatókkal is, de a párjaink visszajelzései alapján a mi egyik erősségünk a közös munkákban mutatkozik meg, amikor Dj és Ceremóniamester szolgáltatóként is segítjük az esküvőt. A KlubZene csapatában az egyik legjobb hangulatfelelősökre bukkantál.

ELÉRHETŐSÉG

SZOLGÁLTATÁSOK

Esküvői és Party Dj szolgáltatás, Ceremóniamester és Moderátor szolgáltatás, Rendezvény hangosítás saját hang-és fénytechnikával, Tematikus partyk (születésnap, csapatépítő buli, lakásavató, céges rendezvény, karácsony, halloween, szilveszter stb.)

Országosan végezzük tevékenységünket!

ÁRAK

Árainkat az adott esküvő vagy rendezvény igényei szerint határozzuk meg, amelyet befolyásol a résztvevők száma és az egyéb kiegészítők használata is. Személyre szabott árakért ajánljuk az árkalkulátorunkat.

LINK: Esküvői DJ árak – KlubZene.hu

AJÁNDÉK, KEDVEZMÉNY AZ ESKÜVŐPALOTA PÁRJAINAK

Dj és ceremóniamester szolgáltatásunk együttes megrendelése esetén ajándék súrlófény világítással kedveskedünk a párnak. Amennyiben erre nincs szükség, a teljes végösszegből 20.000 Ft kedvezményt biztosítunk.

Nem mindegy, hogy ki áll a pult mögött!