KISPINCE WELLNESS BORBIRTOK

BEMUTATKOZÓ

A Nagy napon szeretnéd magad mögött tudni a város zaját és csak a kedvesedre és a szeretteidre koncentrálni?

A Kispince Wellness Borbirtok lehetővé teszi, hogy egy panorámás, csendes környezetben, megfelelő szolgáltatások és technikai felszereltség mellett adhasd át magad az önfeledt ünneplésnek! A Borbirtok a Balaton déli partjától egy rövid autós útra, Böhönyén, a Balatonboglári Borvidéken terül el. Az egy hektáros területet nem kerítik körbe szomszédok, így még békésebb a környezet. A birtokon számos szőlősor mellett egy minden igényt kielégítő Vendégház is található, ahol az ifjú pár tud készülődni és a nászéjszakát elhálni.

A birtokot akár az esküvő előtt napokkal korábban át lehet venni, a kültéri és beltéri wellness lehetőséget ad rá, hogy a hétköznapi és szervezési feladatokkal járó stresszt lerakják és a ceremóniára már feltöltődve érkezzen meg a pár.

A ceremóniát a Vendégház melletti részen javasoljuk tartani, de létszámtól függően egyéb helyszín is kialakítható. A környéken számos esküvői szolgáltató partnerünk tud segíteni a megálmodott hangulat megteremtésében. A borbirtokon maximum 70 fős esküvők tarthatóak meg.

Miért szeretnek minket a megrendelőink?

Rugalmas hozzáállásunkat és vidéki vendégszeretettünket dicsérte eddig a legtöbb nálunk esküdött pár. 🙂

Mi teszi a helyszínt igazán különlegessé?

Ez a helyszín nem csak azért különleges, mert a természet lágy ölén terül el, hanem egy különleges megnyugtató hangulattal is rendelkezik, így az előkészületes őrületből az esküvő előtt könnyedén át tudtok váltani a megérkezettség, minden tökéletes lesz hangulatba 🙂 Ezen felül a birtokon több helyszín is a rendelkezésetekre áll kreatív esküvői fotózás céljából, mint a napozóterasz a birtok panorámájával, vagy akár a szőlőtőkék között is megörökíthetitek ezeket az emlékeket.

ELÉRHETŐSÉG

SZOLGÁLTATÁSOK

Szabadtéri, panorámás ceremónia helyszín – 70 fő erejéig

Székek, asztalok, technika biztosítása

Kreatív fotózási helyszín

Dekoráció

Catering – sátorállítás

Rugalmas, vendégközpontú hozzáállás

Lehetőség van lovaskocsin is érkezni

Vendégház, ahol készülődhet a násznép és az ifjú pár

Ingyenes parkolás

ÁRAK

Egyedi árazás van az igények – létszám alapján. 

Hétfő és csütörtök között tartandó esküvők esetén kedvezményt biztosítunk.

AJÁNDÉK, KEDVEZÉNY

Akik a helyszínbejárásnál/foglalásnál elmondják, hogy az Esküvőpalotától hallottak rólunk meglepetés szolgáltatással kedveskedünk 🙂

Érdeklődés