+ WhatsApp: +36 70 555 6685 💗 1054 Budapest, Báthory utca 4. info@eskuvopalota.hu

VIKTORIN TAMÁS – CEREMÓNIAMESTER

BEMUTATKOZÓ

Rádiós műsorvezetőként megszoktam, hogy mi az, amit a közönségnek adni kell, mitől lesz valami pont elég és nem túl sok. A párjaim nagy napja épp ugyanilyen. Igyekszem úgy jelen lenni, mint egy jó pincér, aki nincs zavaróan a szem előtt, viszont ha valamire szükség van, egy másodperc alatt ott terem.

Szeretem kézben tartani a dolgokat, és egy jól megszervezett forgatókönyv alapján levezényelni az esküvőket. Talán nem kell magyaráznom, hogy a páron kívül milyen fontos, hogy a násznép is olyan emlékekkel, élményekkel távozzon, amelyekre évekkel később is szívesen emlékeznek vissza.

Hogy valamit jól csinálok, azt az mutatja, hogy van olyan család, ahol már a harmadik esküvő szervezésében vagyunk benne, és már régi ismerősként köszöntenek és ajánlanak. Remélem, hogy idén is sokakkal fogunk együtt mulatni!

ELÉRHETŐSÉG

Telefon: +36302308906

E-mail: tamas.viktorin@gmail.com

www.facebook.com/viktorinturbotamas

Miért elégedettek velem a párok? 

Felkészültség, spontaneitás és humor, ez a négy jellemez a leginkább! 🙂

SZOLGÁLTATÁSOK

Az én feladatom az első közös beszélgetésnél kezdődik, a tökéletes forgatókönyv levezénylésével folytatódik és akkor van vége, amikor másnap koradélután küldök egy üzenetet a párnak, hogy hogy érezték magukat! – Talán ebből az egy mondatból is kiderül, hogy mennyi mindenben tud segíteni egy ceremóniamester, számos olyan részletben is, amire a pár nem is gondol.

Én vagyok a támasz a nagy napotokon!