Andrea Metzger Couture

BEMUTATKOZÓ

Kedves Menyasszony!

Először is gratulálni szeretnék eljegyzésed alkalmából, életed egyik legszebb és legemlékezetesebb napjára készülődsz. Mindig is lenyűgözött az esküvőket körülvevő varázslat, a leírhatatlan boldogság és izgatottság.

Számomra egy megunhatatlan látvány, amikor egyik ruha után a másikat próbálja fel a Menyasszony és végül rátalál az álomruhára. Szebbnek látja magát, mint valaha és arról álmodozik, hogy mit lát majd a Vőlegénye arcán, amikor először megpillantja.
Ez a pillanat inspirál a munkám során, mindig a legkülönlegesebb anyagokat és csipkéket keresem, amelyek látványban is exkluzív megjelenést biztosítanak és a viselésük is kellemes.

Amennyiben az Andrea Metzger bridal couture brand mellett döntesz, biztos lehetsz benne, hogy egyedi, a Te alakodra szabott és az elképzeléseid alapján megtervezett ruhában tündökölhetsz majd a Nagy napon. Ha az aktuális kollekciómból nem találsz az elképzeléseidnek megfelelőt, megvalósítom álmaid menyasszonyi ruháját. 26 évvel ezelőtt kezdtem el ruhákat tervezni és készíteni, minden darab egyedi, kézzel készült és a legkifinomultabb technikával díszített haute couture esküvői ruha.

Remélem szereted a különleges csipkéket és szeretsz kitűnni a tömegből, mert az Andrea Metzger bridal couture menyecske ruhák garantálják, hogy lélegzetelállító bevonulásod legyen éjfélkor. Számtalan fazon, szoknyahossz és stílus közül segítek megtalálni a számodra legelőnyösebb modellt.

ELÉRHETŐSÉG

Telefon:
+ 36 1 269 33 84
+ 36 30 855 18 98
+ 36 30 301 00 36

E-mail: shery@shery.hu

1067 Budapest, Podmaniczky utca 27. fszt. 4.

Weboldal:

www.andreametzger.hu

Facebook: https://www.facebook.com/andreametzger.hu

Instagram: https://www.instagram.com/shery_szalon/

Ezért szeretnek általában a menyasszonyok:

A Menyasszonyok szeretik az őszinteségemet, ami a szaktudásommal ötvözve az álomruhájukhoz vezet. Nem az a célom, hogy leakasszak egy ruhát a fogasról és rábeszéljem őket. Olyan ruhával távoznak a szalonból, ami tökéletesen illik a személyiségükhöz, a testalkatukhoz és igazán gyönyörűnek látják magukat benne.

 

SZOLGÁLTATÁSOK

Esküvői ruha bérlés/Menyecske ruha bérlés

Megtaláltad az álomruhádat az aktuális kollekciómból? Kisebb alakításokkal bérelni is tudod és a Nagy nap után visszahozod nekem a szalonba.

Esküvői ruha tervezés/Menyecske ruha tervezés

Egyedi elképzelésed van a ruhádat illetően? Több modellből is megtetszettek különböző részletek? Közösen megtervezzük a számodra tökéletes ruhát. Elképesztően izgalmas lesz ez a folyamat, a próbák során a szemed előtt alakul ki a végleges változat.

Esküvői ruhához illő készülődő köntös tervezése

A készülődés során a fodrászt és a sminkest is egy lágy esésű, gyönyörű készülődő köntösben fogadhatod. Lehetőség van arra is, hogy az esküvői ruhád részletei visszaköszönjenek a köntösön.

ÁRAK

Egyedi árajánlat készül minden Menyasszonynak. 

Előre egyeztetett időpontban az Esküvőpalotában is átbeszélhetjük az elképzeléseidet a VIP konzultáció során, amennyiben megtetszett az ott kiállított modelljeim valamelyike.

AJÁNDÉK, KEDVEZÉNY

Amennyiben az Esküvőpalotában kapott kuponnal érkezel a SHERY szalonba, esküvői ruha vásárlása vagy bérlése esetén 15.000 Ft értékű ajándékkal, menyecske ruha vásárlása vagy bérlése esetén pedig egy 5000 Ft értékű meglepetéssel kedveskedek Neked.

Mottóm:

Lehet bármilyen szép a dekoráció vagy a helyszín, az egész Násznép a Menyasszonyra kíváncsi. Ne érd be kevesebbel és jelenj meg úgy a szeretteid és a Szerelmed előtt, mint egy igazi hercegnő, hiszen ezen a napon tényleg az is leszel. 26 év tapasztalatával megtervezem az álomruhádat.

Érdeklődés