Highly Trained Monkeys Zenekar

13 év tapasztalat, koncerthangulat, egyedi hangszerelésű számok, megbízhatóság, kért számok rugalmas megtanulása.

BEMUTATKOZÓ

Egy jó lagzin az étel és ital mellett a legfontosabb hangulati elem a zene. Erre emlékezik majd minden vendég: jót ettünk, jót ittunk, jót buliztunk. Az élő zenének pedig egyelőre nincs párja, ha a hangulatról van szó. Pláne ha találsz egy zenekart, aki úgy keveri a számokat és a hangulatokat, mintha DJ lenne.

Amikor a HTM zenél, folyamatosan arra figyelünk, mi történik a tánctéren és úgy vezetjük a buli ívét, hogy minél több embernek betaláljon: csak erre kialakított belső csatornán kommunikálunk, rugalmasan alakítjuk a számok, stílusok, zenei blokkok sorrendjét és úgy hozzuk el a 21. századba az elmúlt 60 év zenei spektrumát, hogy mindenkinek fogyasztható legyen.

Drum and bass gitárokkal és szaxofonnal? Latin összebújós pörgős salsába átvezetve? Elektronikus zene és fejrázós rockn’roll mashup? Itt minden lesz, a násznép pedig meglepődik, mosolyog, és táncol.

Mindehhez ránkbízhatod a teljes fény és hangtechnika összeállítását, amelyet nagyon komolyan veszünk és biztosítjuk, hogy az adott helyszínhez és helyzethez illeszkedjen. Ha a buli részéről nem akarsz sokat gondolkodni, bízd ránk, gyere táncolni!

Minden számot el lehet játszani úgy, ahogy a rádióban szólt, de akár izgalmasabban is, hangulatokat, összefűzéseket teremtve. A HTM Band az elvárható profizmus és megbízhatóságon túl nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy amit előad, az még a leginkább retró számoknál is frissen szóljon, hogy a slágerek akkor is betaláljanak, ha már unásig hallgattuk őket. 13 éve csináljuk már így, az idő igazolta a hozzáállást, így máig egy eleven, igazi koncertélményt adó zenekart kaptok velünk.

ELÉRHETŐSÉG

Tóth Máté 

Tel.: +36308150934

E-mail: htmzenekar@gmail.com

Weboldal: www.htmband.hu  

Facebook oldal:

SZOLGÁLTATÁSOK

– 12 éve működő, 7 tagú partyzenekar, nemzetközi és magyar tapasztalattal, tekintélyes referenciákkal (NATO, ENSZ szervezetek, Chicago-i Magyar Klub, Amerikai Nagykövetség, Danone, DVM Group, Etyeki Kúria, Gyógyszerész Kamara, LogMeIn, etc.) és számtalan sikeres esküvővel.

– Kiforrott, igényesen hangszerelt, széles zenei spektrumon mozgó, nemzetközi és magyar élőzenei repertoár, amely alkalmas szinte bármilyen, élőzenét igénylő rendezvény kiszolgálására a háttérzenétől a fesztiválhangulatig. Teljes estés szolgáltatás: nettó kb 5 óra élőzene (21:00- circa 02:00 – 02:30) és DJ szolgáltatás óradíjasan, igény szerint.

– Teljes hang- és fénytechnikai szolgáltatás, színpadépítés, minden rendezvényre külön kalkulálva, hogy pont azt és csak azt kelljen kifizetni, ami a legmegfelelőbb az adott helyzethez.

– Azt kapjátok, amit láttok: élő felvételes, rendezvényen rögzített demóvideó, demonstrációs időpontok (folyamatosan, igény szerint, 1-2 hetente Budapesten, próbateremben)

– Angol, francia, német, magyar konferálás, angol és magyar animálás / narráció.

ÁRAK

Teljes estés szolgáltatás: nettó kb 5 óra élőzene (21:00- circa 02:00 – 02:30) és DJ szolgáltatás óradíjasan, igény szerint:

Alapdíj: 615.000 Ft. (Net)

DJ szolgáltatás: 20.000 Ft. (Net.) / megkezdett óra

Technikai csomagok: igény szerint

    AJÁNDÉK, KEDVEZMÉNY az esküvőpalota párjainak

    Az esküvőpalota párjainak a DJ-zés első óráját csak akkor kell kifizetni, ha egy óránál tovább maradunk.

    “Koncertélmény minden eseményre!”