+ WhatsApp: +36 70 555 6685 💗 1054 Budapest, Báthory utca 4. info@eskuvopalota.hu

Örömanya és alkalmi öltözék

Az esküvő nemcsak a házasulandó párnak különleges esemény, hanem a családtagoknak és legfőképp az örömszülőknek, akik a pár mellett a nagy napon szintén nagy figyelemben részesülnek.

A szülők természetesen büszkék és boldogok, hogy a szemük fénye megházasodik. Éppen ezért fontos nekik is, hogy miben kísérik oltár elé gyermeküket.

Az örömanyáknak szeretnénk elsősorban segíteni az egyéniségüknek, saját stílusuknak megfelelő, de az esküvőhöz és a szűk családi kör ruházatához is illő öltözék kiválasztásában és elkészítésében.

Legyenek az édesanyák is trendik és elegánsak a Ti nagy napotokon!

 

Hogyan zajlik a folyamat?

Több tervezővel dolgozunk együtt, így biztosan találunk számodra tökéletes megoldást, amely ízlésben, színvilágban és árban is megfelelő lesz.

Házon belül Pakai Erika kolléganőnk foglalkozik örömanya és egyéb alkalmi ruházat készítésével, így hozzá közvetlenül tudsz időpontot foglalni. A konzultáción megbeszélitek az elképzeléseidet, majd a ruha elkészítésének részleteit (határidő, díj). A ruha elkészüléséig mindent közösen egyeztettek majd.

A csodálatos Navona Fashion öltözéked részleteit vagy nálunk az Esküvőpalotában személyes tanácsadóddal egyeztetitek, vagy a tervező Megla Rózsa két percre lévő szalonjában.  Az öltözet megszületéséig lépésenként itt is mindent közösen egyeztettek – alapanyagok kiválasztása, klasszikus, különleges, egyedi árnyalatokban – mindent úgy, hogy a nagy napra a legszebb ruha készüljön el.

Pakai Erika

varrónő, ruhatervező az Esküvőpalotában szeretettel vár minden kedves örömanyát, vagy alkalmi ruha iránt érdeklődőt, hozzá itt tudtok időpontot foglalni:

Navona Fashion Megla Rózsa

Modern elegancia, letisztult elegáns formavilág, mely kiemeli viselője egyéniségét. A legkiválóbb olasz alapanyagokból tervezi és készíti el ruháidat, ahol az elegáns megjelenés a jólöltözöttség fontos része.