+ WhatsApp: +36 70 555 6685 💗 1054 Budapest, Báthory utca 4. info@eskuvopalota.hu

Örülünk, hogy itt vagytok!

 

Megtiszteltetésnek érezzük, hogy a Prónay-kastély bennünket ajánlott és reméljük, hogy hozzájuk méltó színvonalú szolgáltatásokkal tudunk nektek segíteni az esküvőszervezésben. Partneri ajánlásunknak megfelelően 5%-os kedvezményt biztosítunk minden Prónay-kastély által érkezett házasulandó Párnak – saját kollekciós menyasszonyi ruha, vőlegény ruházat, menyasszonyi ékszer és karikagyűrű vásárlásból.

 

Mindannyian kislány korunk óta a tökéletes esküvőről álmodozunk, és biztosan az is lesz életed legszebb napja. Na de mi van a sokszor évekig tartó készülődéssel? Mindenképp feszültséggel, problémákkal és buktatókkal kell ennek az időszaknak eltelnie? Szerintünk nem!

Az Esküvőpalotánál azért dolgozunk, hogy az esküvői készülődés egyenesen élmény legyen.

 

Kik vagyunk?

Egy 800 nm-es üzlet-bemutatóterem a Parlament mellett, ami azért jött létre, hogy a hozzátok hasonló pároknak az eljegyzési gyűrűtől kezdve akár az egész esküvő lebonyolításáig minden egy helyen megtalálható, elintézhető legyen.

Mit találtok nálunk?

– Kényelmes, tágas esküvői ruha próbatermeinkben akár 4-5 barátnővel is kényelmesen elfértek, és a menyasszonyi ruhákon kívül menyecske, koszorúslány, és örömanya ruhákban is tudunk segíteni

– Magyarország egyik legnagyobb karikagyűrű, eljegyzési gyűrű és esküvői ékszer kínálatából tudtok választani, vagy teljesen egyedi ékszer készítésében is tudunk segíteni

– Dekoros partnereink által összeállított dekor bemutatót nézhettek

– Míg Te elveszel barátnőiddel a ruha szalonban, párod hosszútávú túléléséhez mindent megtalál a férfimegőrzőben. (kényelmes fotel, auto szimulátor, telefontöltő, és nem mellesleg egy öltönyszalon is…:)

– Esküvői szolgáltatások teljes körét: olyan kipróbált, megbízható esküvői szolgáltatókat, akikre bátran rábízhatjátok magatokat és az esküvőtöket

– A helyszín választásban VR szemüveges helyszínbejárással tudunk segíteni (egyenlőre tesztüzemben, de már kipróbálható)

Mi a küldetésünk?

Szívügyünk, hogy az esküvői készülődés stresszmentes, örömteli legyen: ne arra gondoljatok majd vissza esküvő után, hogy szép volt, jó volt, na de még egyszer már nem vágnék bele. Én is és minden kollégám ezért dolgozunk, hogy nyugodtan ránk bízhassátok magatokat, akár csak egy ruhapróba, vagy az összes szolgáltató kiválasztásában, vagy az egész esküvő teljes megszervezésében is – minden esetben ugyanolyan kedvességgel és odafigyeléssel leszünk segítségedre.

Gyertek el hozzánk egy személyes, esküvői tanácsadásra!

A kedvenc helyszínünk – a Prónay Kastélyra való tekintettel a személyes tanácsadás díja 20.000,-Ft helyett díjmentes,
használjátok időpontfoglaláskor a 100E kuponkódot.
A tanácsadás alkalmával egy kollégánk leül veletek, végigveszitek hol álltok az esküvőszervezésben és segít ajánlani hiányzó szolgáltatókat, van lehetőség ruhát próbálni stb. Mindezt a Parlament szomszédságában, exkluzív üzletünkben – egy kávé, üdítő vagy pezsgő mellett.

Ha csak körbenéznétek, gyertek bátran nyitvatartási időben bármikor, szeretettel várunk!

Bemutatkozunk 

Reméljük, hogy hamarosan találkozunk, szeretettel várunk üzletünkben – és ha bármiben tudunk segíteni, keressetek bátran!

5 + 3 =

Horváth Emese
projekt menedzser

Esküvőpalota / info@eskuvopalota.hu / +36 70 555 6685